Brugt undertøj hotel timebasis københavn

Blot en enkelt googlesøgning på "brugte trusser vil føre den nysgerrige læser frem til flere forummer fyldt med annoncer, hvor kvinder sætter deres undertøj til salg. Piger opfylder også specielle ønsker, mænd kan også få specielle ønsker opfyldt: Mænd kontakter pigerne, og de kan komme med alle de ønsker de måtte have. Hotellerne tjener flere penge, nogen vil nok mene, at tjenesten mest bliver brugt af prostituerede og personer med hemmelige affærer, da den slags

Vis mig din fisse massage ringkøbing

jo som bekendt ikke fungerer så godt i mere hjemlige omgivelser. Den franske virksomhed har dog netop modtaget en investering på 15 millioner euro (ca. Nu kan du tjene penge på dine brugte trusser. Det lader til, at vi i den seneste tid er blevet en anelse mere åbne omkring hvilke fetischer, vi udlever i fritiden. Hun har valgt at være anonym af hensyn til sin familie, men hun udtrykker overfor TV2 Nord, at hun absolut ikke har noget problem med, at andre godt kan lide at lugte til hendes undertøj: - Jeg synes, det er meget frækt med tanken. Trusserne sælger Maria på sin egen hjemmeside m, og når kunderne har aflagt deres bestilling, sendes de brugte underdele med posten.

Jeg sælger ikke trusser med lort. Det er over min grænse, men det er der andre piger, der sælger, siger Maria. Men pigerne kan så sige fra, hvis det er noget de ikke føler sig trygge ved, siger Mia. Og så sørger hun selvfølgelig for, at kunderne i den anden ende modtager et billede, hvor hun er iført trusserne, så der ikke kan herske nogen tvivl om, at de har været brugt. Det skriver den engelske avis The Daily Mail. Maria er ikke den eneste, og at der netop er andre piger, der ligesom Maria sælger ud af undertøjsskuffen, er der ingen tvivl.


Sushi korsør swing klub odense

  • Hvorvidt det upassende at sælge ud af sit brugte undertøj.
  • Nu kan du tjene penge på dine brugte trusser.
  • I stedet for at smide dine beskidte trusser til vask, kan du sælge dem på en ny dansk side.
  • Mangler: hotel timebasis københavn.


Søren pind adskilt hvad betyder hustler


LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i gave, lÆS OGSÅ: Pernille Skipper: "Jeg er ikke en hykler, fordi jeg ikke sidder nøgen på en mark og spinder mit eget tøj". Se også: Her er svaret: Derfor er folk vilde med mile high club. Prisen for en brugt trusse ligger i gennemsnit på 300 kroner. Selvom servicen umiddelbart lyder som en dårlig forretning for hotellerne, der altså udbyder værelser til en brøkdel af deres normale dagsrater, så har hotellerne faktisk i gennemsnit oplevet en stigning i omsætningen på 10 procent, fordi de har kunnet udleje det samme værelse flere gange. Hvis du gerne vil imponere kæresten, men ikke rigtig har råd til en hel overnatning på de dyre hoteller rundt omkring i verden, har du nu mulighed for blot at booke et værelse et par timer til en brøkdel af prisen.