European Young Energy Manager Championship
transparent
transparent
 

Per què Campionat EYEMANAGER?

L'educació de les joves generacions en el canvi climàtic, estalvi energètic, ús racional de l'energia i les fonts renovables d'energia és un factor clau per a la creació d'uns consumidors d'energia responsables per al futur.

El Campionat EYEManager vol experimentar, avaluar i transferir un enfocament innovador a l'educació de l'energia a les escoles secundàries, buscant millorar la qualitat de l'aprenentatge en termes de plans d'estudi didàctic i mètodes pedagògics. La competició i la dimensió de joc en un context internacional és l'element clau per facilitar la transferència dels coneixements d'energia i augmentar la consciència dels alumnes de l'escola secundària. Gràcies a la competició els estudiants tindran una plena consciència del que han après sobre l'estalvi d'energia i ho transmetran als seus companys, famílies i veïns.

Els joves tenen un veritable entusiasme pel tema de l'estalvi d'energia i altres aspectes mediambientals i que poden aportar un benefici positiu per a la societat!

L'única responsabilitat del contingut d'aquest lloc web és dels autors. No reflecteix necessàriament l'opinió de la Comunitat Europea. La Comissió Europea no és responsable de l'ús que pugui fer de la informació que conté.

 

 

Iniciar sessió:

Nom d'usuari:

Contrasenya:

 

 

 

 

 


Inici  •  Campionat  •   Noticias  •    Enllaços  •   Contacto
©2010 - EYEMANAGER